Theoriecursus in Dordrecht en Rotterdam!
Vragen? Bel ons: 06 - 41 855 944     

Theoriecursus

Theoriecursus en theorie examen binnen 24 uur!

Theorie is de basis voor de praktijk. Haal vroeg in je rijopleiding je auto theorie en doe er je voordeel mee bij de praktijklessen. TheorieVoldoende biedt regelmatig theoriecursussen in heel Nederland. Bekijk hiervoor onze “inschrijven” pagina. Deze theoriecursussen duurt meestal twee dagen: Eerst een avondje theoriecursus, vervolgens nog een ochtend / middag theoriecursus en daarna het CBR theorie examen.

Theoriecursus leermethode

Door onze unieke lesmethode, het herhalen en het aanleren van ezelsbruggetjes is onze theoriecursus ideaal voor iedereen. We bereiden je voor op het theorie-examen aan de hand van examen vragen die je op het examen kan krijgen. Tijdens de cursus behandelen we de vragen één voor één en krijg je vervolgens hier uitleg over om er zeker van te zijn dat je het echt begrijpt.

Met onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat jij je auto en/of motor theorie binnen 24 uur haalt!

De hele middag word jij op een grappige en leuke manier voorbereid op je theorie examen. Dus heb jij moeite met het behalen van je theorie examen of wil je zo snel mogelijk slagen? Meld je nu aan bij TheorieVoldoende en slaag vandaag nog voor je CBR theorie-examen!

Theorie examen

Het theorie-examen voor de auto bestaat uit twee delen:

  1. Gevaarherkenning
    Je krijgt 25 vragen over gevaarherkenning. Je hebt 8 seconden de tijd om een vraag te beantwoorden. Dit lijkt kort, maar straks op de weg moet je vaak nog sneller beslissen! Je moet van Gevaarherkenning 13 vragen of meer goed hebben.
  2. Verkeersregels en verkeersinzicht
    Je krijgt 30 vragen over Verkeersregels en 10 vragen over Verkeersinzicht. Je moet van Verkeersregels en Verkeersinzicht 35 vragen of meer goed hebben. Over al deze 3 onderdelen zullen vragen worden behandeld. Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed beantwoordt.

Hieronder zie je een filmpje met uitleg hoe het theorie examen in zijn werking gaat:

 

 

Locatie Dordrecht

Roemer Visscherstraat 28 A
3314 ZE Dordrecht (Krispijn)

Locatie Rotterdam

Keileweg 10
3029 BS Rotterdam